ICT beheer op medisch niveau

VoiP voor vaste en mobiele telefonie

Betrouwbare en stabiele internetverbinding met een netwerk onafhankelijke connectie. 
Mobiel onbeperkt bellen en altijd online blijven met 4G backup simkaarten, zo schakelt je internetverbinding bij een storing over naar 4G.

Kroon.jpeg
logo1
logo5Voip diensten

Voip

Ben je opzoek naar een veilig en betrouwbare Voice over IP-oplossing? Ons systeem kan heel gemakelijk worden geïntrigeerd bij ieder bedrijf met behoud van de huidige telefooncentrale en telefoontoestellen. In de praktijk is het belangrijk om een stabiel systeem te hebben om zo gedegen over te komen.

Meer info

4G backup

Het internet valt weg, een kabelbreuk? of wellicht een andere reden waardoor je geen verbinding hebt met het internet. Geen zorgen wij bieden 4G backup aan zodat je dag en nacht 24/7 bereikbaar bent. Zo zijn wij altijd instaat om een internet verbinding te verzorgen op jou locatie.

Meer info

Mobiele verbinding

Het maakt niet uit waar jij je bevindt, want alle functies van worden wereldwijd ondersteund. Ben je op zoek naar een betrouwbare, flexibele en schaalbare mobiele oplossing?
Wij zoeken een abonnement die bij jou behoefte past. Daardoor ben je altijd mobiel bereikbaar.

Meer info

Cloud management 

De ene praktijk wilt graag alles in de cloud de andere on premise. Als jij kiest voor in de cloud dan bieden wij een aantrekkelijk management console aan waar alle mogelijke opties zijn toegevoegd. Dit geld voor vaste en mobiele telefonie en ook nog eens te bedienen vanaf iOs en android telefoons.

Meer info
author author

Werk veilig vanaf elke locatie

Moderne werknemers willen mobiel zijn en op meerdere plekken kunnen werken, met meerdere apparaten. Hoe voorzie je hen van een dienst die aan hun wensen voldoet? Met onze VoiP service beschikken bedrijven over een moderne telefooncentrale, gebaseerd op het gerenommeerde ons platform, dat gericht is op gebruikers in plaats van toestellen. Het maakt niet meer uit waar een gebruiker werkt of via welk toestel hij of zij wil bellen. Met het Voip cloud platform bieden wij een uiterst personaliseerbare en uitgebreide oplossing aan om belverkeer af te handelen, helemaal naar jouw wens. Voice over IP

Flexibel,schaalbaar en veilig

Altijd bereikbaar

Voip via Munt IT online maakt verbinding via het open internet, waardoor gebruikers met verschillende typen internetverbindingen hier gebruik van kunnen maken. Creëer doorschakelingen, zodat gebruikers altijd bereikbaar zijn. Er zit geen limiet aan het aantal spraakkanalen, waardoor hele organisaties tegelijkertijd in en uit kunnen bellen.


Teams

Wordt er ook gebruik gemaakt van Microsoft 365 in combinatie met Teams om online te vergaderen en heb je graag de mogelijkheid om direct vanuit Microsoft Teams te bellen? Voip Teams-licenties zijn een combinatie van een koppeling naar Microsoft Teams op Direct Routing technologie met een voip trunk en telefoonnummer. Dit maakt het mogelijk om met Microsoft Teams te bellen en gebeld te worden.

Schaalbaar en flexibel

Een goede telefonieoplossing moet zonder complexe ingrepen meegroeien met organisaties. Met Voip beschikken gebruikers over een flexibele en schaalbare oplossing, vooral in combinatie met onze andere diensten. Daarbij bellen voip-gebruikers onderling gratis. Dankzij bellimieten en IP-autorisatieopties, waarmee bepaald wordt vanaf welk IP-adres uitgebeld mag worden, is X2voip ook nog eens een bijzonder veilige oplossing.4G backup

Flexibel,schaalbaar en veilig

Altijd verbinding

Met de radiostraalverbinding kunnen netwerkaansluitingen worden gerealiseerd vanaf 2 Mbps tot en met 800 Mbps.

Zakelijk internet op basis van radiotechnologie is zeer geschikt voor klantvestigingen waar glasvezel of DSL niet leverbaar is. Straalverbindingen worden vaak ingezet voor buitengebieden of voor redundantie. Deze straalverbindingen zijn ook goed te gebruiken voor onze diensten.

4G Backup, overal

Als bedrijf wil je altijd online zijn en kun jij je geen downtime permitteren. Daarom kun je onze internetdienst uitbreiden met een 4G back-up sim.

Hiermee schakelt je internetverbinding bij een storing over naar 4G. Zo ben én blijf je altijd online.
Hoe werkt dat nou in de praktijk? Stel dat je een verbinding hebt bij KPN (voorbeeld) en er is een kabelbreuk geconstateerd, Dan blijf jij online door de 4G simkaart, handig toch?

Stabiele verbinding

Omdat we ons netwerk redundant hebben opgezet, is de kans op uitval aanzienlijk kleiner dan bij de meeste andere aanbieders. Zo ben je bij Munt IT online verzekerd van een van de meest betrouwbare internetverbindingen in Nederland. Met onze mobiele Unlimited ben je binnen 48 uur online, zit je nergens aan vast en betaal je geen eenmalige activatiekosten.Kan jouw bedrijf niet zonder internet? Mobile Internet Unlimited kun je ook gebruiken als back-up verbinding van je hoofdverbinding.

'Door de flexibele verbinding loopt onze praktijk als gesmeerd'

D.Rams

Mobiele verbinding

Kwaliteit en flexibiliteit

Altijd bereikbaar

Ons mobiele abonnement maakt gebruik van de drie mobiele netwerken in Nederland. Kies jij voor het ene netwerk en je collega voor het andere netwerk? Als enige provider in Nederland bieden wij de optie om onderling data te delen, onafhankelijk van het gekozen netwerk. Heb jij genoeg aan 2 GB per maand, maar gebruikt je collega er wel 10? Al vanaf 4 mobiele abonnementen kun je data delen.Vast- en mobielintegratie

Wij zorgen voor een feilloze en betrouwbare integratie van vaste en mobiele telefonie (VaMo), waarbij beide telefonievormen dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgen. Concreet betekent dit dat het mobiele toestel fungeert als een intern (vast) toestel. Zo gaan je vaste en mobiele toestel gelijktijdig over. Ook kun je de routering aanpassen zodat het gesprek naar de receptie gaat op basis van de door jou ingestelde voorwaarden.


Passend abonnement

De mobiele abonnementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zodat er altijd een oplossing is die past bij jouw behoefte. Je belt standaard onbeperkt naar vaste en mobiele nummers, tenzij je kiest voor een Pay as you Go-abonnement. Daarnaast bieden wij ook de abonnementen van Youfone Zakelijk aan. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare vast-mobiel integratie, onbeperkt data delen of de beste prijs-kwaliteit verhouding, wij bieden altijd een passend abonnement aan.

logo1
logo5
logo%20trustifi
Bronze bitdefender

Cloud management 

In de cloud of on-premise

iOs en Android app

Met de app heb je direct toegang tot jouw contacten, kun je bellen en gebeld worden via jouw interne nummer, beluister je voicemailberichten en meer. Hierdoor wordt jouw mobiele telefoon naadloos opgenomen in de telefooncentrale en ben je altijd en overal bereikbaar. De app wordt snel en eenvoudig aangemeld via een QR code en is direct klaar voor gebruik.


Tijdprofielen

Wil je een geautomatiseerd bericht afspelen buiten de openingstijden van je bedrijf of moeten bepaalde telefoonnummers op specifieke momenten automatisch worden doorverbonden? Met onze cloudservice realiseer je dit aan de hand van tijdprofielen. Afhankelijk van jouw wensen, kunnen de tijdprofielen snel en eenvoudig worden ingesteld en toegewezen aan een specifieke dag, maand of jaar.

Schaalbaar en flexibel

Naast de hosted telefooncentrale van biedt Munt IT online ook fysieke telefooncentrales voorzien van de cloud software. Je kunt via verschillende devices gebruikmaken van onze software, bijvoorbeeld vaste en mobiele telefoontoestellen, PC softphones en mobiele softphones. Of je nu kiest voor een Hosted oplossing of de fysieke telefooncentrale, de software is bij beide oplossingen hetzelfde.