Sysco%20data.jpeg
Sysco data

Diverse oplossingen 

Medische ICT, Cloud Solutions, telefonie en nog veel meer.
Wij werken samen met SyscoData.
Maar waarom?


Medische ICT beheer

Éen van de redenen waarom wij met sysco data samen werken: ICT beheer van medische systemen, maar wat houdt dan eigenlijk in?

Of het nu gaat over het geheel (her)inrichten van jou praktijk, onderhouden of beheren, SysCoData is hierin jou partner .
De in Nederland en België gebruikte Patiënten Management Systemen worden ingepast naar uw wensen, zo ook het gebruik van digitale röntgen.

Het beheer van systemen of een compleet netwerk is pas het begin, denk bijvoorbeeld ook aan het afnemen van voip en cloud services ,lees verder..

provider 18
provider 18


De kracht van telefonie

Nog een reden voor partnership en zoals de titel al voorspeld is de kracht van telefonie, SysCoData heeft deze door ontwikkeld tot een hoger niveau.
...
Met onze uitgebreide Clearvox oplossing kunt u zowel Vast als mobiel bellen.

Jij of jou medewerkers zijn volledig transparant bereikbaar op het kantoor nummer als op de 'smartphone'.
Maak je gebruik van een 'centralist' dan kan deze precies zien of een medewerker bereikbaar is of bijvoorbeeld in vergadering is.

Videobellen, chatberichten en inspreken van 'buiten werktijd' banden behoort tot de standaard producten.

Anno 2022 behoren lokale backups en het terug zetten daarvan tot de verleden tijd en dat brengt ons op het volgende onderwerp, lees verder..

Nopitel_connect 4
Nopitel_connect 4provider 18


Cloud oplossingen

Het maakt niet uit of je een groot of klein bedrijf heeft, een medische instelling of een bedrijf heeft zoals bijvoorbeeld een loodgietersbedrijf, SysCoData is in staat een volledige cloudoplossing te bieden.

Wil je hier meer over weten of over één van de andere diensten die onze partner SysCoData te bieden heeft? Klik hieronder op de link om verder te gaan. 

Meer weten over onze partner SysCoData?

fwd%20200x200 5

Ontworpen en designed 

Design, Security, Hosting and more

Copyright © 2022   Micha’s foto-webdesign