ICT beheer om medisch niveau

Persoonlijke support voor de Medische ICT

Nu de Medische ICT steeds meer gaat digitaliseren en cloud managed producten aankoopt is er ook steeds meer support nodig. AI lijkt de uitkomst maar het tegenovergestelde is waar, er zijn steeds meer vragen over privacy en veiligheid.

Kroon.jpeg

Welke vorm van support heb jij nodig?

Het kan bestaan uit technische support, advies of vervanging van een product

Technische support

Heb je technische hulp nodig bij een probleem? Meestal lukt dit op afstand en in sommige gevallen moeten wij op locatie komen om het probleem te verhelpen. Uiteraard zijn wij bereikbaar voor al onze klanten, maar ook voor praktijken die nog geen klant van ons zijn.

Onderdelen

Als praktijk gaat er wel is wat kapot of er is iets op wat besteld moet worden, denk bijvoorbeeld aan een cartridge, papier, pennen, schriften, enveloppen of andere onderdelen zoals technische onderdelen. Een muis, toetsenbord, computerscherm of een TV voor de wachtkamer.

Advies

In veel gevallen merken wij dat praktijken en andere medische zorg aanbieders advies nodig hebben. Een seminar of lezing die uitlegt wat de nieuwste techniek inhoud en hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Het kan ook zo zijn dat er vragen zijn over software zoals Novadent.