Beter voorkomen dan genezen..

Wij bieden verschillende onderhoudsmodules aan die er voor zorgen dat jij zorgen vrij en zover het mogelijk is klachten vrij kan werken.
Maar zijn er problemen heb je altijd je service contract waardoor je alsnog onbezorgd kan werken

Wat zijn de voordelen dan? 

90% gebeurt online

remote 4944296_640

256 bits encrypted

cybersecurity 6375941_640

Live video chat

placeholder image

Uw privacy staat voorop

placeholder image

Problemen zijn we liever voor! Adhoc support leveren is zowel voor u als voor ons niet aangenaam. Preventieve oplossingen hebben ieders voorkeur. Onder andere de configuratie van de gebruikte hardware kan hier een positieve bijdrage aan leveren. Wij hebben dan ook besloten om daar een contractvorm voor te realiseren. Wij bieden de mogelijkheid om voor uw gehele automatisering een onderhoudscontract af te sluiten. De flexibiliteit die wij uw onderneming, in zowel de contractvorm als in de dienstverlening bieden, zal u zeker aanspreken.

Waarom een flexibel onderhoudscontract? De ervaring leert dat bij onderhoudscontracten de kosten niet altijd in relatie staan tot de diensten die door de dienstverlener aangeboden worden. Dit geldt met name voor kleine tot middelgrote netwerken. Iedere organisatie wil graag zelf bepalen wat er wel en niet in een onderhoudscontract wordt opgenomen. Wij zijn in staat om u een zeer flexibel contract aan te bieden, zodat u zelf kunt bepalen wat u wel en niet wilt onderbrengen in de onderhoudsovereenkomst. Op deze manier heeft u dus de mogelijkheid om de samenstelling van de dienstverlening zelf te bepalen.

Systeembeheer op afstand Beheer op afstand, oftewel ‘remote support’, biedt u in dit contract de mogelijkheid om middels een vaste verbinding beheer- en supportactiviteiten met betrekking tot de (netwerk)software uit te laten voeren. Wel zal u moeten zorgdragen voor infrastructurele aanpassingen om ons de mogelijkheid te bieden u op afstand deze service te kunnen verlenen. Indien gewenst kan Munt IT online u hierover geheel vrijblijvend een advies verstrekken met betrekking tot de aanschaf van de benodigde apparatuur en/of software.

Service contracten 

en onderhoudscontracten


  • Dit is de basis module van het onderhoudscontract. Alle andere modules komen bovenop deze basis module. Met deze module worden de volgende activiteiten uitgevoerd op het workstation waar het contract op afgeloten is:

Deze module is opgezet voor het onderhoud ten behoeve van de printer zodat deze optimaal functioneerd. Ook is deze module bedoelt zodat de klant word ontzorgd als er storing dreigt. Enkele services die zijn toegevoegd zijn:

Vanaf 25 euro per maand

Deze module is specifiek ontworpen voor alle resterende apparaten, die in een netwerk gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld een; switch, hub, router etc.
Ook randapparatuur aan werkstations vallen in deze module. Voorbeelden zijn; scanner, externe back-up apparaten etc. Binnen de “Randapparatuur module” worden de volgende activiteiten uitgevoerd:

Vanaf 19 euro p.M

Deze module is gebaseerd op een van te voren afgesproken aantal contracturen (bijvoorbeeld 12 uur) per kwartaal (kan variëren per netwerk). Binnen de “Beheer module” worden de volgende activiteiten uitgevoerd:     Per kwartaal kan het aantal uren binnen de beheermodule éénmaal worden aangepast.

Vanaf 49 euro p.M

Voor wie een workstation, printer, server en nog meer op een thuis adres of kantoor heeft staan, weet dat een netwerk de basis vormt voor een goed lopend systeem. Onze experts hebben een aantal essentiele punten toegevoegd aan het netwerk module om de service te optimaliseren:

  • Vanaf 49 euro p.M

Alles wordt goed geregeld

Het is altijd even spannend een nieuw contract of abonnement maar wij hebben alles 
goed in onze voorwaarden verwerkt zonder kleine lettertjes

fwd%20200x200 5

Ontworpen en designed 

Design, Security, Hosting and more

Copyright © 2022   Micha’s foto-webdesign