ICT beheer om medisch niveau

Safe Share op eigen veilig besloten platform

Voer projecten efficiënt uit met een productiviteitspakket on-premises. Breng teams samen, communiceer met elkaar en werk in realtime samen op een veilig en besloten platform.

Kroon.jpegMeest gevraagde diensten

Share Files

Deel bestanden met iedereen, verleen alleen toegang aan uitgenodigde gebruikers of stel machtigingen in voor specifieke gebruikers en groepen.Kies of gebruikers gedeelde bestanden en mappen kunnen bekijken, becommentariëren, bewerken, downloaden of kopiëren.Beveilig het delen met sterke wachtwoorden voor extra privacy.

Meer info

Versleuteling

De pc-client van Presto ondersteunt AES-128-versleuteling en garandeert dat grote gegevensoverdrachten uiterst veilig blijven tijdens de overdracht.De server client bevat SSL-verificatie om te voorkomen dat gebruikers verbinding maken met phishing-websites met onbetrouwbare SSL-certificaten. Zo blijft de verbinding veilig en worden gevoelige gegevens beschermd.

Meer info

Site Express

Het overbrengen van grote bestanden tussen meerdere locaties kan veel tijd in beslag nemen. Met Site Express van Presto kunt u razendsnelle overdrachten inplannen tussen Synology NAS-apparaten op verschillende locaties. Bestandsdistributie wordt geautomatiseerd door NAS-apparaten verder in de keten een signaal te geven om bestanden over te dragen. 

Meer info

VPN next gen

VPN Plus biedt u veilige toegang tot uw lokale netwerk via het internet. Stel met minimale moeite een krachtige VPN-server in op uw Synology-router en bied uw werknemers op afstand elk moment van de dag stabiele, snelle verbindingen.WebVPN biedt rechtstreekse toegang tot zakelijke webapplicaties vanuit uw browser, zonder dat u een VPN-desktopclient hoeft in te stellen.

Meer info
author author

SITA-technologie

Synology Internet Transfer Accelerator (SITA) is een technologie die door Synology werd ontwikkeld om de overdracht te versnellen. De technologie verbetert bestandsoverdrachten en bestrijdt hoge latentie en instabiele verbindingen, en maakt het mogelijk om bestanden over lange afstanden over te dragen.

Dankzij SITA kunnen gebruikers de minimale en maximale bandbreedte aan hun behoeften aanpassen, zodat ze de benodigde tijd voor bestandsoverdrachten voor verschillende taken beter kunnen voorspellen en beheren.

interior 13

Share via Qr code

Deel bestanden en mappen via koppelingen of QR-codes en configureer beveiligings- en toegangsopties voor extra gegevensbescherming.Selecteer wanneer een gedeeld item verloopt op basis van datum en tijd, of hoe vaak het is geopend.

Veilige gegevensoverdracht

De aanmeldgegevens worden beveiligd in een eigen kanaal met TLS/TCP-versleuteling. De verificatie in twee stappen beschermt uw referenties tegen aanvallen door kwaadwillende externe partijen en virussen.

interior 15
interior 13

Snelle overdracht

Het kan verschillende dagen duren om bestanden via FTP of HTTP naar het buitenland te verzenden. Misschien is het nog sneller om harde schijven op te sturen, maar dat kost extra en vergroot de kans op gegevensverlies. Presto File Server verzendt gegevens veel sneller binnen de bestaande netwerkomgeving. Dat heeft voordelen voor sectoren die regelmatig grote bestanden verzenden, zoals multimedia, amusement, techniek, productie, gezondheidszorg en meer.

VPN next Gen

Site-to-Site VPN stelt bedrijven met filialen op meerdere locaties in staat om bronnen in verschillende netwerken via het internet te delen door middel van veilige IPsec-tunnels. Hierdoor hoeven medewerkers geen VPN-instellingen op afzonderlijke computers te configureren.

Ondersteunt ChaCha-encryptie voor tot 47% hogere verbindingssnelheden dan bij AES-256. en Ondersteuning voor TLS 1.2/1.3 zorgt dat al uw gegevens veilig versleuteld zijn tijdens overdrachten.
Lichtgewicht clients beschikbaar voor Windows, macOS, iOS en Android.

interior 15