ICT beheer om medisch niveau

Ransomware in de praktijk

Als pratijkbeheerder wil je direct aan de slag zonder dat er problemen zijn met de systemen.
Zeker u praktijken steeds geavanceerder worden met OPG systemen en Mondscanners.

Kroon.jpegMeest gevraagde diensten

Voip

Alles op locatie of alles in de cloud, alles is mogelijk voor onze klanten. Bereikbaar blijven is cruciaal voor elke praktijk, daar is een stabiele voip verbinding voor nodig. 

Meer info

Centraal werken

Een solo praktijk of een groepspraktijk, beide hebben een centraal punt nodig, zodat daarvan uit gewerkt kan worden en alle geordend en soepel verloopt.

Meer info

Safe share

Veilig mails versturen, via zorgmail of een andere dienst. Bestanden delen in de praktijk of extern. is jou praktijk veilig? ook als het gaat om ransomware security?

Meer info

Stable support

Als er problemen rijzen of er is wellicht advies nodig wat te doen in een bepaalde situatie, Het is dan fijn om contact te krijgen met een supportlijn.

Meer info
author author

Werk veilig vanaf elke locatie

Een praktijk dient altijd veilig te werken, maar hoe doe je dit? Vooral als je door ziekte thuis komt te zitten en een medwerker vanuit huis moet gaan werken. Dan is het van belang dat niet alleen de software aanwezig is maar ook de werkplekken op beide locatie veilig zijn ingericht.

Veel bedrijven denken veilig te werken door een remote tool te gebruiken, dit is helaas in de praktijk een illusie gebleken. Bestanden die verdwenen zijn, verdachte mails. Zorg dat jou systemen binnen en buiten goed worden beheerd en worden ingericht. Als je dan in de praktijk aanwezig bent of door omstandigheden buiten de deur moet werken