Onze partners

Nodigen uit om meer over de kwaliteit van Munt IT online te weten te komen

Sysco%20data 1.jpeg
Sysco%20data 1.jpeg

SysCoData is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van computernetwerken, internetbeveiliging en systeembeheer in de Medische en Technische ICT sector.

Binnen het midden- en kleinbedrijf zijn wij actief in heel Nederland met oa. ons technisch steunpunt in Noord en Zuid Nederland.
SyscoData ondersteund ons op allerlei gebieden, waaronder telefonie en cloudoplossingen. Ze zijn gespecialiseerd in het aanleggen van telefonie en het onderhouden daarvan. 

Wil je meer weten?

Klik hier
Nopitel_connect

Nopitel is een onderdeel van onze partner SyscoData. Het omvat het volledige beheer van de telefonie tak van SyscoData. Het is powered by Clearvox, de omgeving waar vandaan alles beheert kan worden zowel vast als mobiel.
Wil je meer hier over weten?

Klik hier
Nopitel_connect
fwd%20200x200 2
fwd%20200x200 2

Prachtige websites laten ontwerpen en designen, hosting,top security en goede SSL certificaten, dat is wat foto-webdesign onderscheid van andere bedrijven en dat is dan ook precies waarom dit geweldige bedrijf een onderdeel is van Munt IT online. Het vult ons aan op alle fronten waar wij expertise te kort komen. Meer weten over FWD? 

Klik hier
Bitdefender%20logo 3

De beste security nodig voor alle soorten devices zowel zakelijk als particulier? Bij Bitdefender zit je dan echt goed, want dit bedrijf is al jaren het beste beveiligings bedrijf van de wereld. En dat is ook precies waarom dit bedrijf een begrip is bij Munt IT online. Het is nu sinds kort ook onderdeel van Trustifi en beschemd de servers van onze mails zowel uitgaand als inkomend. Wil je meer weten?   

Klik hier
Bitdefender%20logo 3
logo%20trustifi
logo%20trustifi

Trustifi is een cyberbeveiligingsbedrijf met oplossingen die worden geleverd op software-as-a-serviceplatform. Trustifi is marktleider met de gemakkelijkst te gebruiken en te implementeren e-mailbeveiligingsproducten, die zowel inkomende als uitgaande e-mailbeveiliging van één enkele leverancier bieden.
En om al onze servers goed te beveiligen begint een goede beveiliging bij de mail en daarom hebben we Trustifi gekozen als onze partner zodat we deze top kwaliteit kunnen leveren aan al onze klanten.

Klik hier
fwd%20200x200 5

Ontworpen en designed 

Design, Security, Hosting and more

Copyright © 2022   Micha’s foto-webdesign