Netwerk beheer

Radius beheer,beheer op server niveau,
directory beheer, backup en web beheer.

Wij verzorgen voor bedrijven en particulieren het hele plaatje.

Het stukje ontzorgen begint hier..

Radius beheer

Wifi beheren aan de hand van een radius server, nauwkeurig bepalen wie er gebruik mag maken van het draadloze netwerk. Beheer dit per afdeling en zelfs voor de gasten. 

Server niveau

Backup, caching, dns, radius en een ftp server(s), dienen ieder hun eigen doel en zorgt bij kassasystemen, surveillance systemen en HR werkzaamheden voor een gestroomlijnd bedrijf.

Directory beheer

Manager of werknemer, accountant of office medewerker, al deze personen  hebben hun eigen functie. Directory service beheert deze personen afzonderlijk, wat ze wel en niet mogen.

SSH

Systemen kunnen worden beheert op afstand met een public/private key waardoor zonder wachtwoord in de code systemen veilig kunnen worden bestuurd op afstand bij bijvoorbeeld updates.

Caching

Soms is het handig om systemen binnen een bedrijf of websserver sneller te laten verlopen door gebruik te maken van een proxyserver waardoor het al reeds opgezochte bestand op internet van de server gehaald kan worden ipv opnieuw te downloaden en zo tijd te besparen. 

Backup

Een bedrijf staat of valt met een goede backup, maar het is van belang dat de backups goed staan ingesteld zodat tussentijdse backups elkaar niet overlappen bij bijvoorbeeld het herstel van systemen. Als een systeem is geinfecteerd met ransomware is een backup cruciaal.

Workstation

1,2,3 of meer computers in het bedrijf worden ook wel workstations genoemd en zijn vaak gekoppeld aan een backup server of een dns server. Deze afzonderlijke computers moeten tijdig worden gebackupt om storing op de zender en verlies te voorkomen.

Web beheer

Tiktok, pornografie en andere social media zijn kanalen waar je als bedrijf niet tijdens werktijd mee te maken wilt hebben. Na werktijd thuis of elders heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. Web beheer kan daarbij helpen om sites en kanalen af te sluiten op kantoor en werkterrein.

Netwerkbeheer voor particulier en bedrijf

Laat je ontzorgen door onze diensten.

Kies welke optie voor jou gechikt is en laat een offerte op maat samen stellen, zodat aan al jou behoefte voldaan kan worden. 

Maak nu een afspraak

Office

Mijn bedrijf is al jaren actief of juist net opgestart en heeft een goed werkend network nodig zodat alles word geordend. 

Home

Ik ben maar een particulier die graag thuis werkt, games speelt, home automated spullen heeft en ik wil graag een security check.

Home/Remote

Als werknemer van een bedrijf werk ik remotly vanuit huis, maar ben niet zeker over de veiligheid van mijn netwerk en wifi verbinding.

Medisch

Als tandartpraktijk of dokterspraktijk wil ik graag goede bakcups, en moeten mijn sytemen worden gemoderniseerd.

hotel%205
hotel%204

Surveillance op top niveau

In een tijd van angst en onzekerheid willen we onze klanten, personen die bij ons aanbellen en wie er in mijn achtertuin of in de garage loopt van het band wat ik beheer graag onder controle houden.

Wij installeren hoogwaardige systemen en onderhouden deze voor onze klanten. Backup servers,DVR systemen en de aanleg met glasvezel en/of utp PoE aangestuurde switches kunnen tevens ook worden geïnstalleerd en onderhouden worden.

Maak nu een afspraak