Endpoint security 
Om de eindpunten veiliger te maken

Endpoint security
voor workstations

Essentiële cyberbeveiliging om uw bedrijf draaiende te houden. Met zijn adaptieve, gelaagde verdediging biedt Cybersecurity for Workstations de beste bescherming tegen geavanceerde bedreigingen zonder concessies te doen aan de prestaties.

Protectielaag

Memory Protection-laag beschermt tegen bekende en onbekende exploits die zich richten op kwetsbaarheden in browsers en applicaties tijdens de uitvoeringsfase.Detectie

HyperDetect bevat machine learning-modellen en detectietechnologie voor stealth-aanvallen. Het vormt een extra beveiligingslaag, specifiek ontworpen om geavanceerde aanvallen en verdachte activiteiten in de pre-uitvoeringsfase te detecteren.

Incident response

Met snelle triage van waarschuwingen en incidentonderzoek met behulp van aanvalstijdlijnen en sandbox-bevindingen, stelt EDR incidentresponsteams in staat snel te reageren en lopende aanvallen te stoppen.

Gelaagde beveiliging

Gelaagde beveiliging betekent betere beveiliging. Identificeer en voorkom zelfs nooit eerder geziene bedreigingen met een uitgebreide reeks technologieën, waaronder machine learning, anti-exploit, applicatie- en inhoudscontrole en procesinspecteur.

Identificeer bedreigingen

Met telemetrie van honderden miljoenen systemen en een wereldwijde intelligentiecloud en meer dan 30 machine learning-technologieën voorkomt en detecteert Bitdefender bedreigingen zonder vertragingen voor gebruikers te veroorzaken.

Vereenvoudigd beveiligingsbeheer

Endpoint security wordt geleverd als een virtueel apparaat, is eenvoudig te implementeren en kan worden geschaald om een ​​willekeurig aantal eindpunten te beschermen, met ingebouwde redundantie en hoge beschikbaarheid.