E-mail security tegen
Cyber dreigingen

Houd e-mailgebaseerde bedreigingen tegen voordat ze uw netwerk binnendringen

Onze Cybersecurity for E-mail biedt bedrijven uitgebreide e-mailbeveiliging en bescherming tegen bekende en opkomende bedreigingen, waaronder imitatieaanvallen, Business E-mail Compromise (BEC), CEO-fraude, phishing, ransomware en meer.

Meerlaagse bescherming

Meerlaagse e-mailbeveiliging
Meerdere beveiligingsengines gebruiken een combinatie van geavanceerde technologieën om spam te detecteren, maar ook meer geavanceerde, gerichte phishing- en imitatieaanvallen.

Krachtige beleidsengine

Een krachtige beleidsengine maakt controle mogelijk over de bezorging van e-mail en het filteren van berichten op basis van kenmerken zoals grootte, bron, bestemming, trefwoorden en meer.

Gedragsanalyse

Maakt gebruik van geavanceerde gedragsanalyse die meer dan 10.000 algoritmen omvat die meer dan 130 variabelen analyseren die uit elk e-mailbericht worden gehaald, voor krachtige detectie en preventie van bedreigingen.

Realtime protection

Time-of-click-beveiliging herschrijft links in berichten en beschermt werknemers in realtime door gebruikers te blokkeren en te waarschuwen voor kwaadaardige links.

Beveilig uitgaande mails

Uitgaande filtering helpt de inhoud van uitgaande berichten te controleren om IP-blacklisting te voorkomen.

Volledige controle

Geavanceerde e-mailrouteringsengine biedt volledige controle over de e-mailstroom en ondersteunt meerdere e-mailproviders, allemaal in één domein.

FAQ

Lees de antwoorden op de meest gestelde vragen

Waarom hebben bedrijven e-mailbeveiliging nodig?

E-mail blijft het meest gebruikte kanaal voor gerichte aanvallen op systemen en zwakheden binnen een beleid. Evenals een aanzienelijke bron van gegevensverlies.
Volgens onderzoe van de Radicati Group wordt 94 procent van de malware via e-mail ontvangen.

Hoe wordt e-mail door hackers gebruikt om aanvallen uit te voeren?

In de meeste gevallen lever e-mail als eertste het volgende:
1.De initiële URL, in de vorm van een link naar een exploitkit of phising-website.
2.Het hulpstuk in de vorm van een payload.
3.Het startpunt voor een social engineering-aanval. zoals in het geval van credential phising aanval.

Is standaard eindpuntbescherming niet voldoende?

E-mailbedreigingen zijn zo geavanceerd geworden dat ze detectie door traditionele e-mailbeveiligingstechnologieën kunnen omzeilen, met name door technologieën die alleen afhankelijk zijn van standaard antivirusprogramma's en reputatie. E-mailbedreigingen komen ook samen met andere bedreigingen, waarbij social engineering, identiteitsbedrog, phishing-sites, malware en exploits worden gecombineerd om standaard e-mailbeveiligingsoplossingen te omzeilen en organisaties te infiltreren.

Wat is zakelijke e-mailcompromis/CEO-fraude?

Zakelijke e-mailcompromis (BEC), ook bekend als CEO-fraude, is wanneer een aanvaller zich via e-mail voordoet als iemand die hij niet is, meestal een bedrijfsleider of senior manager, om een ​​werknemer ervan te overtuigen geld over te maken naar een bankrekening die wordt beheerd door de aanvaller of om hen te misleiden om gevoelige gegevens met de aanvaller te delen. Dit soort oplichting op het gebied van loonomleiding was in 2019 verantwoordelijk voor 8 miljoen dollar aan fraudeverliezen.