De kracht van Digitale veerkracht

veerkracht

De zwakke punten vinden

Veel Nederlandse ondernemers zijn zich bewust van de gevaren van cyberaanvallen. Samen met de overheid hebben ze de afgelopen jaren maatregelen genomen om hun digitale weerbaarheid te vergroten. Ondanks deze inzet is dat nog niet overal op orde. Deels heeft te maken met bewustzijn, anderzijds met de kosten die hiermee gemoeid zijn.


7763 wifi-signal

Bewuster worden van de gevaren

Wie verstandig is ziet het gevaar en verbergt zich,maar wie onervaren is gaat gewoon door en moet de gevolgen dragen.

Als we ons bewuster worden van de gevaren van onze digitale zwakke plekken dan kunnen we ons beter beschermen tegen uitval van systemen zoals de plaatselijke of landelijke telefonie. Internet maar ook netwerken die kwetsbaar zijn waarvan we ons niet bewust zijn dat ze ook daadwerkelijk een gevaar vormen tegen de gehele infrastructuur worden dan eerder opgemerkt als we ons bewuster worden van de rieële  gevaren.

Door de zwakke plekken te herkenen en te erkenen zorg je ervoor dat bewust wordt van de gevaren waar we weer op kunnen anticiperen waardoor we weerbaarder of veerkrachtiger worden.


consulting 3031678_1920


Aanvallen

Van aanvallen leer je verdedigen.

Door aan te vallen dat wil zeggen door actief te reageren op zwakke plekken in het systeem, de gevaren te lijfgaan leer je creatiever te worden en asertiever te worden als het gaat om digitale weerbaarheid.
Als bedrijf is dat moeilijk want om de zwakke plekken te vinden moet je een parnter hebben die daar al standaard op geént is.Flexibel

Blijf vastbesloten in je beslissingen, maar blijf flexibel in je aanpak.

Als ict dienstverlener en expert op het gebied van security en het ondekken van lekken in het systeem kunnen wij uw bedrijf precies geven wat het nodig heeft zowel de kleine ondernemer als de grote ondernemer.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en kom erachter wat voor u rendabel is in het bewuster worden en veiliger maken van uw bedrijf.

check form_116472

fwd%20200x200 5

Ontworpen en designed 

Design, Security, Hosting and more

Copyright © 2022   Micha’s foto-webdesign