ICT beheer om medisch niveau

Werk centraal op server niveau

Als alle systemen centraal worden beheerd, lokaal op server niveau dan zorg je voor stabiele praktijk met goede backup mogelijkheden. Backups op locatie en eventueel in de cloud in één van de vele servers die in Nederland staan.

Kroon.jpegCentral management opties

User management 

Beheer gebruikers en groepen, delegeer beheerdersrechten via DSM, voer batch-updates uit via Windows AD en meer.Geef productiviteit een boost en bespaar uw IT-beheerders tijd met intuïtief gebruikersaccount- en apparaatbeheer voor uw hele bedrijf.

Meer info

Backups

Centraal backups uitvoeren is fijn, vooral als een backup terug gezet moet worden als er bestanden zijn gecrasht. Door onze next-gen backup opstelling kunnen de backups zowel op locatie of in de cloud op een Europese server gehost worden. Waardoor de backups zijn veilig gesteld. 

Meer info

Surveillance

Om de veiligheid te waarborgen van je werknemers en patiënten is het fijn als de camera beelden centraal worden opgeslagen en terug gekeken kunnen worden. Dit kan lokaal en in de cloud worden bekeken, maar wel op 1 locatie zodat het centraal blijft. 

Meer info

Directory beheer

Een praktijk heeft vaak veel opslag nodig voor foto’s, bestanden zoals pdf files, word, excel documenten. Met centraal directory beheer worden bestanden centaal beheert op één locatie en dit kan ook per gebruiker worden toegekend op functie niveau van de medewerker.

Meer info
author author

Voorkomen van veiligheidsrisico's

Preventie is de eerste verdedigingslinie tegen beveiligingsinbreuken. Uw Synology-server kan worden beschermd met intelligente oplossingen om aanvallen op uw systeem en onbevoegd gebruik te stoppen.

Preventie op systeemniveau

Stel firewallregels op, blokkeer automatisch IP-adressen na te veel mislukte inlogpogingen en schakel Account Protection in om de dreiging van brute-force-aanvallen van niet-vertrouwde clients te verminderen.

User management

Beheer gebruikers en groepen, delegeer beheerdersrechten via het cms, voer batch-updates uit via Windows AD en meer.

Onzeserver systemen blinken uit in verschillende omgevingen dankzij integratie met Active Directory en LDAP, evenals brede ondersteuning voor SSO-protocollen.

Voorkom onderbreking van services als gevolg van een systeemstoring door het instellen van een secundaire domeincontroller zonder beheerfuncties en met minder rechten, die zo min mogelijk gevoelige aanmeldingsgegevens opslaat.

Probeer nu als praktijk centraal te gaan werken met je medewekers en gasten die toegang mogen hebben tot het netwerk.

Backups lokaal en in de cloud

Beveilig bedrijfskritieke gegevens effectief met de uitgebreide te configureren mogelijkheden, afgestemd op het bedrijfsleven.

Volledige bescherming van Exchange Online, SharePoint, OneDrive for Business en Teams.

Uitgebreide bescherming voor Windows- en Mac-eindpunten
Back-up en herstel op bedrijfsniveau voor implementaties van elke omvang.

Een solo of groepspraktijk? de omvang maakt niet uit de techniek maakt het mogelijk.

hotel%207

Surveillance in de praktijk

Krijg een beter beeld van uw bewakingsopstelling met gedetailleerde online kaarten van uw omgeving, bekijk alle verdiepingen van uw locatie en bekijk elke camera snel op één scherm en in realtime.

Bekijk geactiveerde gebeurtenissen rechtstreeks op de kaart met automatisch zoomen om u te kunnen richten op de belangrijkste beelden.

Controleer altijd en overal met een web browser, een desktopcliënt of een mobiel apparaat. Surveillance Station werkt perfect met Windows, Mac, iOS en Android.

Zorg voor een veiligere omgeving in de praktijk door de ruimtes te beveiligen tegen dreigingen, zowel geweld als brand. En zie ook wie in welke ruimte komt en op welke tijd.

Directory en file management

Zorg dat essentiële bestanden en mappen zijn gesynchroniseerd tussen alle apparaten en locaties met oplossingen voor on-premises, cloud en hybride cloudopslag.

Synchroniseer uw openbare cloudopslag en maak er back-ups van naar uw serve of repliceer bestanden en mappen tussen servers op verschillende locaties.

Bewaak uw opslaggebruik, houd wijzigingen aan bestanden bij, plan taken en stel gebruikersquota voor de bandbreedte in met duidelijke registratie-, instellings- en beheeropties.
WriteOnce-technologie helpt u te voldoen aan de voorschriften betreffende het bewaren en beschermen van gegevens door sommige of alle wijzigingen van belangrijke gegevens gedurende een bepaalde periode te voorkomen.

Geen bestanden zoeken maar in één oogopslag vinden.
Dit kan je realiseren door een afspraak te maken met een monteur van Munt IT online.

hotel%207