eldar

Official partner of
Bitdefender

Security voor Windows, Mac, en mobile devices.
Endpoint security voor workstations en servers.
En next level email security voor domeinen.

Op de markt zijn verschillende oplossingen te vinden voor security en wij bieden deze oplossing omdat Bitdefender al 6 jaar op rij de beste is op security gebied. Op deze pagina ondervind je de mogelijkheden en waarom het goed is na te denken over de oplossingen voor jou als bedrijf of partuclier. 

Mogelijkheden

Voor consumenten en bedrijven.

 

- Email

Email security 

Volledige controle

Meerdere scanengines en -technologieën zorgen voor dreigingsdetectie van bedrijfsklasse die voor bedrijven van elke omvang gemakkelijk te implementeren en te beheren is.

Endpoint security

Cloud based

Meerlagige, cloud-based e-mailbeveiliging voor organisaties en managed service providers (MSP's).
GravityZone Security for Email beschermt alle e-mailserviceproviders en ondersteunt hybride omgevingen met Microsoft Exchange Server (on-premises), Microsoft Exchange Online, Microsoft 365 of Google Gmail.

End- 
Point  

Microsoft exchange
Google suite

 

 

-Ransom
  ware

Anti- Ransomware

Real-time backup

Maakt een real-time back-up van de bestanden voordat ze worden gewijzigd door het verdachte proces om het risico te verkleinen dat gegevens verloren gaan tijdens geavanceerde ransomware-aanvallen.

Fraudepreventie

Nepbedrijven

Breid de bescherming uit naar andere soorten oplichting naast phishing. Bijvoorbeeld websites die nepbedrijven vertegenwoordigen, die niet direct om privé-informatie vragen, maar in plaats daarvan proberen zich voor te doen als legitieme bedrijven en winst maken door mensen te misleiden om zaken met hen te doen.

Fraude -

 

Geavanceerde 
technologie

We gaan verder waar de rest stopt

 

- AI

Gedrags analyse

Preventie

Maakt gebruik van geavanceerde gedragsanalyse met meer dan 10.000 algoritmen die meer dan 130 variabelen analyseren die uit elk e-mailbericht zijn geëxtraheerd, voor sterke detectie en preventie van bedreigingen.

Geavanceerde Anti-Exploit

Realtime

Advanced Anti-Exploit vangt de nieuwste exploits in realtime op en vermindert kwetsbaarheden in geheugenbeschadiging die andere beveiligingsoplossingen kunnen omzeilen.
Het beschermt de meest gebruikte applicaties, zoals browsers, Microsoft Office of Adobe Reader, evenals andere die je misschien bedenkt. Het waakt over systeemprocessen en beschermt tegen inbreuken op de beveiliging en het kapen van bestaande processen.

Exploit-

 

 

-Ransom
  ware

Ransomware Mitigation

Data

Onze Ransomware Mitigation-functie maakt gebruik van detectie- en hersteltechnologieën om uw gegevens te beschermen tegen ransomware-aanvallen.

Of de ransomware nu bekend of nieuw is, GravityZone detecteert abnormale coderingspogingen en blokkeert het proces.

Daarna herstelt het de bestanden van back-upkopieën en herstelt het ze naar hun oorspronkelijke locatie.

Beheer & Controle

Ontzorgen

IT-beheerders hebben volledige controle om aan te passen hoe e-mail in en uit de organisatie stroomt, onbeperkte trefwoordlijsten te maken en regels te gebruiken om berichten te analyseren en te handelen op basis van vertrouwelijke of gevoelige informatie.

Beheer-

 

Moeiteloze beveiliging

Breng Bitdefender's enterprise-level beveiliging naar kleine bedrijven, waardoor ze bestand zijn tegen phishing, ransomware en geavanceerde aanvallen.

Ongeëvenaarde aanvalsbescherming

Voorkom en bescherm tegen ransomware, phishing en bestandsloze aanvallen.

Enkele console voor eenvoudig beheer

Eén enkele oplossing voor alle beveiligingsbehoeften die kleine bedrijven hebben.

Zakelijke flexibiliteit en schaalbaarheid

Modulaire beveiliging die kan worden verbeterd met add-ons om beter aan de zakelijke behoeften te voldoen.

Gekwalificeerd partner

Betrouwbaar, gespecialiseerd en daardoor professioneel in uitvoering.

Support

Als partner zijn de lijntjes kort, problemen worden daardoor ook snel opgelost. 

Betrouwbaar

Ons team is gespecialiseerd in cybersecurity en het gebruiksklaar maken van enpoints en workstations, waardoor we betrouwbaar zijn.

investor 2

Contact ons team

Interesse gewekt of meer willen weten van de mogelijkheden die wij bieden? Dat kan, neem via onderstaand formulier contact met ons op.